Visitekaartje laten ontwerpen

Een professioneel visitekaartje als eerste indruk

Een mooi vormgegeven visitekaartje is vaak de allereerste indruk die je achterlaat bij jouw potentiële klanten. Het weerspiegelt de identiteit van je bedrijf of organisatie en maakt in één oogopslag duidelijk van wie het visitekaartje is.

Begonnen met een nieuw bedrijf en wil je een professioneel visitekaartje laten ontwerpen? Of ben je niet meer tevreden over jouw huidige ontwerp? Wij ontwerpen jouw visitekaartje volledig op maat en passend bij de stijl van jouw bedrijf. Ook kijken we naar het doel van het visitekaartje. Zo kan het zijn dat jouw visitekaartje twee doelen heeft. Belangrijkste doel is meestal het doorgeven van jouw naam en contactgegevens. Daarnaast kan het ook dienst doen als afsprakenkaart of stempelkaart. We ontwerpen voor jou een visitekaartje dat professionaliteit en vertrouwen uitstraalt. We gaan daarbij verder tot je 100% tevreden bent over het resultaat.

Ello Marketing - Visitekaartje laten ontwerpen DM Services

Tips voor een eye-catching visitekaartje:

Duidelijk ontwerp passend bij je huisstijl: Een professioneel visitekaartje straalt de kracht van jouw merk uit. Het moet dan ook naadloos aansluiten bij je huisstijl.

Less is more: Visitekaartjes zijn niet zo groot. Er kan dus ook niet superveel informatie op. Heb je veel diensten, maar krijg je ze niet allemaal vermeld? Ons advies? Hou het simpel. Bedenk een krachtige (slag)zin die jouw aanbod bondig omschrijft.

Juiste formaat en materiaal: Ook voor visitekaartjes zijn tal van formaten mogelijk. Wil je je visitekaartje graag een extra touch geven? Kies voor een rechtstaand kaartje of een speciale papiersoort of druktechniek. We adviseren je hierbij graag.

Wat staat er allemaal op een visitekaartje?

Je kiest zelf welke informatie je op je business card wenst te vermelden. Hierboven zie je enkele voorbeelden van wat de meeste klanten op hun visitekaartje plaatsen. Onthoud wel dat het standaard visitekaartje 85mm x 55mm is. Je bent dus beter selectief in de info die je op je kaartje zet. Heb je nog geen bedrijfslogo? Grafisch sidekick Tomas to the rescue!

Drukwerk nodig?

Wij leveren altijd een .jpg bestand en drukklaar .pdf bestand af. Indien je dit wenst regelen wij ook het drukwerk van je visitekaartjes voor jou. Er zijn allerlei standaard afwerkingsmogelijkheden, papiersoorten en vormen mogelijk, maar ook unieke en meer luxueuze varianten. Wij adviseren je graag bij het maken van je keuze hierin.

Maak een sterke indruk met een professioneel visitekaartje!

Ello Marketing - Visitekaartje laten ontwerpen DM Services
Ello Marketing - Visitekaartje laten ontwerpen Sylvie's Trimpension
Ello Marketing - Visitekaartje laten ontwerpen
Ello Marketing - Visitekaartje laten ontwerpen Liminal Consultancy

Jouw visitekaartje laten ontwerpen?