Online Marketing

Ello Marketing Hero Elke

Wil je meer online zichtbaarheid, zodat klanten de weg naar jouw bedrijf vinden?

Je toekomstige klanten leren je bedrijf eerst en vooral kennen via je online kanalen.

Een digitale marketingstrategie is dan ook onmisbaar. Die moet ervoor zorgen dat mogelijke klanten online de weg vinden naar jouw bedrijf en hen overtuigen je producten of diensten te kopen.

Daar moet je als ondernemer natuurlijk op inspelen!

Laten we samen gaan voor online succes!

"Ignoring online marketing is like starting
a business but not telling anyone."

01.

Strategisch Online Marketing Advies

Na een grondige doorlichting van jouw bedrijf en jouw huidige marketingactiviteiten, werken we aan een digitale strategie op maat van jou en jouw bedrijf. Een strategisch online marketingplan opstellen is de eerste stap naar een betere online zichtbaarheid van jouw bedrijf, om zo meer potentiële klanten te bereiken.

02.

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Je kent het belang van je website te zien verschijnen op de eerste posities in de Google zoekresultaten. Een hogere positie levert namelijk meer website bezoekers en zo ook meer klanten op. Met een arsenaal aan technieken optimaliseren we jouw website voor interne en externe factoren met een hogere ranking in Google als resultaat.

Ello Marketing - Zoekmachine Optimalisatie SEO
Ello Marketing - Zoekmachine Adverteren SEA
03.

Zoekmachine Adverteren (SEA)

Jouw potentiële klanten kan je nóg beter bereiken via advertenties in Google. Door precieze targeting kunnen we de juiste boodschap overbrengen naar de juiste personen. Online adverteren heeft bovendien als grote voordeel dat alles gemeten kan worden. Zo zien we snel de impact van advertentiecampagnes en kunnen we bijsturen waar nodig.

04.

Social Media Marketing

Social media zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Als bedrijf kan je hier niet achter blijven. Het is belangrijk om aanwezig te zijn daar waar jouw (potentiële) klanten aanwezig zijn. Via advertenties kan je heel gericht jouw doelgroep bereiken, klantenbinding en websiteverkeer verhogen. Ook hier helpen wij graag.

Ello Marketing - Social Media Marketing

Een online marketing vraagstuk?