Logo laten ontwerpen

Een professioneel bedrijfslogo laten ontwerpen. Belangrijker dan je denkt!

Een professioneel, mooi logo is het fundament van je visuele bedrijfsidentiteit. Aan de hand van jouw logo moeten potentiële klanten meteen een duidelijk beeld krijgen van waar jouw bedrijf voor staat. Daarom starten wij ook steeds met het beter leren kennen van jouw bedrijf. 

Om te komen tot een krachtig logo-ontwerp, gieten we volgende ingrediënten in the mix:

Logo laten ontwerpen Copy to Flow

Wat maakt een sterk logo?

Passend bij jouw bedrijf: Een professioneel bedrijfslogo hoeft helemaal niet te tonen welke producten of diensten je aanbiedt, maar moet wel uitstralen waar jouw bedrijf voor staat.

Keep It Simple, Stupid: Het K.I.S.S. principe is zeker ook voor logo’s van toepassing. Een eenvoudig logo-ontwerp zorgt namelijk voor een hoge herkenbaarheidsfactor. Jouw beeldmerk moet herkenbaar zijn, of je nu wandelt of aan 70 km per uur voorbij rijdt.

Tijdloos karakter: Het is niet de bedoeling om jouw merkidentiteit om de haverklap te veranderen. Daarom is het bij logo-ontwerp belangrijk om niet in te pikken op trends, maar om te zorgen voor een tijdloos beeldmerk.

Waarom jouw logo door ons laten ontwerpen?

Jouw identiteit uitstralen in doordachte communicatie

Laat je een gloednieuw logo ontwerpen, dan heb je misschien ook nood aan het uitwerken van een huisstijl voor je offline communicatie? Denk hierbij aan het drukwerk van visitekaartjes, flyers, uitnodigingen, cadeaubonnen, spandoeken, stickers,… Diezelfde huisstijl trekken we vervolgens graag ook online verder door naar het design van je website. Grafisch sidekick Tomas staat alvast te popelen om zijn superpowers voor jou aan het werk te zetten!

Maak een sterke eerste indruk met een krachtig logo!

Logo laten ontwerpen Nest zwart
Logo laten ontwerpen DM Services
Logo laten ontwerpen Ascendo

Jouw nieuw logo laten ontwerpen?